Veïns d’arreu s’interessen per l’experiència de dormir a la torre de La Carrova

Viure l’experiència de passar tot un dia en un espai patrimonial com la torre de La Carrova d’Amposta i reflexionar sobre el turisme i la proliferació de pisos turístics. Aquests han estan els motius que han portat a Zoraida Roselló i la seva família a participar en el projecte d’intervenció artística de Jaume Vidal a la torre de la Carrova que, des del 15 de juliol al 15 d’agost funciona com un hotel. Roselló, veïna de Barcelona amb vincles a Santa Bàrbara, va gaudir de l’experiència aquest dissabte acompanyada de la seva família, inclòs un bebè de quatre mesos. Rosselló ha explicat que la torre de La Carrova també els aboca a un record d’infància.

Rosselló va valorar positivament que es plantegi un debat sobre que passa quan s’obre al turisme un espai com la torre de la Carrova.
Sin título
Per la seva part, Vidal ha explicat que l’experiència convida a “reflexionar i repensar els luxes” que necessitem però també convidar la ciutadania a conèixer per dins tant la torre de La Carrova com la torre de Campredó, que en el marc del projecte artístic XYZ durant uns dies també funciona com un hospital.

Des del 15 de juliol han estat diverses les parelles i famílies que ja han pogut gaudir de l’experiència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s