Vota la teva proposta guanyadora

El jurat XYZ 2015 format per Ignasi Aballí (artista), José Carlos Suárez (crític d’art i professor de la Universitat Rovira i Virgili) i Francesc Vidal (director del Parc Natural del Delta de l’Ebre) ha seleccionat els quatre projectes finalistes que opten a ser instal·lats al Trabucador, dissabte 4 de juliol.

 

EMMIRALLAR

projecte_0001_Capa 2

“Enmirallar”, de Jordi Luengo (Tarragona, 1966) i Teresa Martín (Madrid, 1971). La proposta busca capturar el reflex de les dos mars (la mar oberta i la mar de la Badia dels Alfacs) com si dialoguessen, i que sigue el mateix paisatge qui es reconfigure i autoretrate a través dels seus propis reflexos. La idea no es reproduir una imatge estàtica sinó en evolució, mostrant com lo paisatge se modifica imperceptiblement. La seua proposta consistix en construir un marc ple d’espills mòbils instal·lat al mig del braç que done una visió fragmentada de la pròpia realitat paisatgística, variable en funció de la climatologia.

A la pàgina del projecte

 

FLAGS

projecte_0002_Capa 3

“Flags”, de Miquel Garcia (Barcelona, 1975). L’artista vincula dos conceptes aparentment paradoxals: lo de conèixer un lloc sense necessitat d’anar-hi, a través de la seua representació a Internet; i el del simbolisme que conté l’objecte de la bandera com a representació d’un estat o una nació. La seua proposta implica crear 41 banderes de tela impresa amb 41 cels diferents extrets de les fotografies que del Trabucador circulen per Internet.

A la pàgina del projecte

 

CUIDA’M

El Trabucador, Delta de l'Ebre, Parc Natural Sant Carles de la Ràpita, Montsià, Tarragona

“Cuida’m”, de Beatriz Minguez (Barcelona, 1982). L’artista proposa instal·lar un rètol amb la frase “Cuida’m Sóc fràgil i tenaç”. La seua idea és donar veu a la mateixa natura i fer reflexionar als turistes i visitants sobre la seua relació amb l’entorn.

A la pàgina del projecte

 

123 METRES D’AMPLADA

projecte_0000_Capa 1

“123 metres d’amplada”, de Iñaki Alvárez (Vic, 1975) i Carme Torrent (Mataró 1971). La instal·lació d’una escultura invisible, immaterial, que es fa visible i explícita a través d’un dispositiu de “realitat augmentada”. Així, a partir d’unes coordenades del GPS amb un telèfon intel·ligent o una tablet, se faran visibles dades o informació que a simple vista són invisibles.

A la pàgina del projecte

 

VOTACIONS TANCADES

GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR

PRÒXIMAMENT ANUNCIAREM ELS RESULTATS

banner_PA_ok

 

 

 

Anuncis

4 responses to “Vota la teva proposta guanyadora

 1. Hola,
  tot i que m’agrada la iniciativa que heu emprés, m’agradaria que tingueu present i que sigui criteri de puntuació a l’hora de seleccionar projectes el respecte absolut al paisatge com a patrimoni natural de tothom (no només de cada ajuntament).
  Moltes gràcies i bona feina.

  Mariano Cebolla

  Liked by 1 person

  • Hola Mariano,
   No només era un dels criteris de valoració principal, sinó que un dels membres del jurat per a la selecció dels 4 projectes era el mateix director del Parc Natural, el sr Francesc Vidal, per tal d’assegurar-se’n. Pots consultar les bases fent clic aquí.
   Salutacions!

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s